Categorieën

 • HO Soccer Pro Curved Gen 5
  Merk : HO Soccer Kleur : Wit

  HO Soccer Pro Curved Gen 5

  De HO Soccer Pro Curve is gekozen door vele keepers in de Europese competities. De HO Pro Curved collectie is een van de meest comfortabele keepershandschoen op dit moment. De keepershandschoenen hebben een perfecte pasvorm en zijn geschikt bij het spelen onder alle weersomstandigheden. De HO Soccer keepershandschoen heeft een 4mm. Mega Grip latex palm en een 3mm foam ondersteuning. De backhand is voorzien van 5mm. latex en een 3 mm. schuimlaag.
  Aanbieding! € 79.99

  Kopen
  Bekijken
 • HO Soccer Gen7 Negative
  Merk : HO Soccer Kleur : Groen

  HO Soccer Gen7 Negative

  Met deze HO Soccer Gen7 Negative keepershandschoenen houd je het doel schoon! De duim is perfect te bewegen door een soepele uitsparing. De palm bestaat uit 4 mm MEGAGRIP latex met daarachter 3mm foam. De handschoen is ademend en zorgt ervoor dat de hand droog en comfortabel blijft aanvoelen. De rug bestaat uit 5mm met daarachter 3mm foam. De elastische polsband is 9cm lang met 3 standen om de handschopen stevig vast te zetten. De M.A.S. is een k...
  Aanbieding! € 79.99

  Kopen
  Bekijken
 • HO Soccer Protek Aqua Art.
  Merk : HO Soccer Kleur : Wit

  HO Soccer Protek Aqua Art.

  De HO Soccer Protek handschoenen zijn de best beschermende handschoenen van HO Soccer! De handschoenen hebben het 'FPS' Finger Protection System, deze zorgen ervoor dat je vingers niet dubbel kunnen klappen. Mocht je geen voorstander zijn van het Finger Protection System, dan kun je de vingerbescherming verwijderen. De backhand is voorzien van een latex laag van 5 mm. en een schuimlaag van 3 mm. De elastische polsband heeft een breedte van 9 cm. ...
  Aanbieding! € 89.99

  Kopen
  Bekijken
 • HO Soccer Ghotta Roll Flat
  Merk : HO Soccer Kleur : Zwart

  HO Soccer Ghotta Roll Flat

  De HO Soccer Ghotta Roll is gekozen door vele keepers in de Europese competities. De HO Ghotta collectie is technisch de meest geavanceerde handschoen die er is, de keepershandschoenen hebben een perfecte pasvorm en zijn geschikt bij het spelen onder alle weersomstandigheden. De HO Soccer keepershandschoen heeft een 4mm AquaControl latex palm en een 3mm foam ondersteuning.

  Voor keepers met smalle polsen heeft HO Soccer de 'Micro Adjust...
  Aanbieding! € 69.99

  Kopen
  Bekijken
 • HO Soccer Neoprene Short
  Merk : HO Soccer Kleur : Zwart

  HO Soccer Neoprene Short

  Als keeper moet je jezelf altijd kunnen beschermen tegen te gretige aanvallers, met dit HO Soccer Neoprene short heb je de juiste beschermende keepersbroek. Deze broek heeft goed beschermende 3D pads op de dijbenen en een elastische rand die comfortabel draagt. De elastische boord heeft ook een trekkoord waarmee je deze keepersbroek strak aan kan trekken.
  Aanbieding! € 49.99

  Kopen
  Bekijken
 • HO Soccer Team Kids
  Merk : HO Soccer Kleur : Oranje

  HO Soccer Team Kids

  De HO Soccer Team keepershandschoen heeft een 3mm latex palm en een 3mm foam ondersteuning. Door het Ultra-Dry materiaal op de rug van de hand blijft de hand droog en comfortabel aanvoelen. Het materiaal is verder licht van gewicht en flexibel. Deze handschoenen zijn zeer scherp geprijsd en zijn de ideale handschoenen voor de beginnende keeper.
  Aanbieding! € 19.99

  Kopen
  Bekijken