Categorieën

 • Hummel Fanjack FC Utrecht Blauw Kids 14/15
  Merk : Hummel Kleur : Blauw

  Hummel Fanjack FC Utrecht Blauw Kids 14/15

  Dit is het nieuwe FC Utrecht Kids fanjack! De spelers van Utrecht zullen dit jack dragen bij de uitwedstrijden in het seizoen 14/15. Het jack is gemaakt in de stijl van het uitshirt, herkenbaar aan de 2 verschillende blauwe kleuren. Op de voorzijde staat links het FC Utrecht-logo en op de rechterkant het logo van sponsor Hummel. De achterkant is voorzien van een geborduurde tekst met 'FC Utrecht'. Het FC Utrecht vest is gemaakt van polyester en h...
  Aanbieding! € 29.99

  Kopen
  Bekijken
 • Trainingspak FC Utrecht kids 13/14
  Merk : Hummel Kleur : Blauw

  Trainingspak FC Utrecht kids 13/14

  Bestel hier het officiƫle trainingspak van FC Utrecht, zoals gedragen door de spelers in het seizoen 2013/2014! Het trainingspak bestaat uit een jacket en broek, beiden zijn gemaakt van 100% polyster. Het jacket is op de linkerborst voorzien van het clublogo, terwijl op de rechterborst het Hummel logo en het stadswapen van FC Utrecht te vinden zijn. Op de broekspijpen zijn tevens het clublogo en het logo van Hummel gedrukt.
  Aanbieding! € 26.99

  Kopen
  Bekijken
 • FC Utrecht trainingstrui 14/15 kids
  Merk : Hummel Kleur : Blauw

  FC Utrecht trainingstrui 14/15 kids

  Bestel hier de officiƫle trainingstrui kids van FC Utrecht, zoals gedragen door de spelers in het seizoen 14-15! De trui is op de linkerborst voorzien van het clublogo. Op de rechterborst staat het Hummel logo en de domtoren van Utrecht afgebeeld. De trui is gemaakt van 100% polyester.
  Aanbieding! € 27.99

  Kopen
  Bekijken
 • FC Utrecht regenjack 14/15 kids
  Merk : Hummel Kleur : Blauw

  FC Utrecht regenjack 14/15 kids

  Bestel hier het regenjack voor kids van FC Utrecht, zoals gedragen door de spelers in het seizoen 14-15! Het jack is op de linkerborst voorzien van het clublogo. Op de rechterborst staat het Hummel logo en de domtoren van Utrecht afgebeeld.
  Aanbieding! € 29.99

  Kopen
  Bekijken
 • Hummel Trainingsjack FCU kids
  Merk : Hummel

  Hummel Trainingsjack FCU kids

  Hummel Trainingsjack FCU kids
  Aanbieding! € 35.99

  Kopen
  Bekijken
 • Hummel winterjas FC Utrecht 12/13
  Merk : Hummel Kleur : Zwart

  Hummel winterjas FC Utrecht 12/13

  Bestel hier deze heerlijke Hummel winterjas van FC Utrecht, ideaal voor de koude wintermaanden! Loop er voortaan net zo professioneel bij als de selectie van FC Utrecht
  Aanbieding! € 41.99

  Kopen
  Bekijken