Categorieën

 • Mueller Koelspray 100ml
  Merk : Mueller Kleur : Rood

  Mueller Koelspray 100ml

  Deze Mueller koelspray word ook in de topsport vaak gebruikt als eerste behandeling tegen pijn en zwellingen. Gebruiken direct na het ontstaan van de blessure. Word vaak als alternatief gebruikt voor de ice-packs! Niet gebruiken op het hoofd , de vingers , de tenen en de nek. Voorkom aanraking met de ogen!
  Aanbieding! € 11.49

  Kopen
  Bekijken
 • Mueller Knie Bandage
  Merk : Mueller Kleur : Zwart

  Mueller Knie Bandage

  Koop nu deze ondersteuning voor je knie. Deze verstelbare bandage is gemaakt van neoprene wat de kwetsuur verwarmd zodat deze soepeler is en mider gevoelig. Deze knee support word gebruikt door sporters over de hele wereld en doordat deze verstelbaar is, past deze vrijwel altijd. De Bandage is strakker te stellen voor meer ondersteuning. De naden zijn glad en goed weggewerkt wat irritaties voorkomt.
  • Neoprene
  • Ondersteun...
  Aanbieding! € 49.99

  Kopen
  Bekijken
 • Mueller Mtape Orange
  Merk : Mueller Kleur : Oranje

  Mueller Mtape Orange

  De Mueller MTape is een sterke, niet elastische tape met grote kleefkracht. Het is gemakkelijk scheurbaar in lengte en breedte. Zeer geschikt voor het preventief tapen van gewrichten, banden en spieren. Word ook vaak gebruikt om de sokken op hun plaats te houden.

  Aanbieding! € 5.99

  Kopen
  Bekijken
 • Mueller Knie Bandage Zwart
  Merk : Mueller Kleur : Zwart

  Mueller Knie Bandage Zwart

  Deze knee strap van Mueller helpt de klappen op te vangen tijdens rennen en springen. Deze verstelbare knie strap is speciaal ontworpen voor mensen met een 'jumper's knie' en een geirriteerde knieschijf. Deze knie bandage is one size fits all.
  Aanbieding! € 14.99

  Kopen
  Bekijken
 • Mueller Back Brace
  Merk : Mueller Kleur : Zwart

  Mueller Back Brace

  De Mueller Brace voor je rug zorgt voor extra versteviging en het verminderen van irritatie en pljn aan de rug. De Mueller Brace zorgt voor een perfecte houding die de kans op blessures verminderd en het herstel kan bevorderen.
  Aanbieding! € 39.99

  Kopen
  Bekijken
 • Mueller Mwrap Wit
  Merk : Mueller Kleur : Wit

  Mueller Mwrap Wit

  Mueller M-wrap word over het algemeen gebruikt tussen de huid en medische tape zoals bijvoorbeeld Mueller M-tape of Eurotape. Deze M-wrap is in principe ook te gebruiken om hot/Cold packs en sokken op hun plaats te houden. De wrap kan ook gebruikt worden als bandage voor een zogenaamde jumperknee. De M-wrap kan ook gebruikt worden als haarband om het haar uit de ogen te houden. Deze wrap is latex vrij. Afmeting 6.9 cm x 19.5 m
  Aanbieding! € 2.99

  Kopen
  Bekijken