Categorieën

 • Pele jacket
  Merk : Pele Kleur : Wit

  Pele jacket

  Dit track jacket komt uit de tijd van Pelé zijn voetbalsuccessen. Een klassiek model en vervaardigd van hoogstaand brushed polyester. Een herkenbare hoge kraag maakt dit jack erg fashionable. Het jack is ook mooi afgewerkt met ribstof dat tweezijdig gekleurd is. Op de borst zien we de 3 sterren die natuurlijk symbool staan voor de wereldbekers van Pelé.
  Aanbieding! € 59.99

  Kopen
  Bekijken
 • Pele shirt shoot kick
  Merk : Pele Kleur : Zwart

  Pele shirt shoot kick

  Iedereen heeft de techniek van Pelé altijd bewonderd. Nu is deze op een grafische manier weergegeven op dit shirt. Het shirt is afgewerkt met het logo in de nek en de 3 sterren aan de onderzijde. Deze representeren zoals bekend de 3 gewonnen wereldbekers.
  Aanbieding! € 34.99

  Kopen
  Bekijken
 • Pele jacket wind safari
  Merk : Pele Kleur : Grijs

  Pele jacket wind safari

  Een extreem licht windjack die je beschermt tegen weer en wind! Dit jack is vervaardigd van 100% polyester met mesh inner-lining dat voor de wind en waterdichtheid zorgt. Op de borst zien we de 3 sterren die natuurlijk symbool staan voor de wereldbekers van Pelé. Dit sportieve jack heeft naast een goede pasvorm ook verborgen zakken aan de zijkant. Een ideaal windjack en ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren dus voor ieder wat wils!
  Aanbieding! € 79.95

  Kopen
  Bekijken
 • Pele shirt bile
  Merk : Pele Kleur : Paars

  Pele shirt bile

  Dit shirt is gemaakt ter nagedachtenis en homage aan een vergeten speler: Bilé. Pelé's held en voorbeeld toen hij nog klein was. Bilé was keeper in het team van Pelé z'n vader. Bilé is ook de reden waarom Pelé altijd keeper wilde worden (dit was hij ook tijdelijk voor zijn team in Santos). Buiten dit alles was Bilé ook de inspiratie voor de ons bekende naam Pelé.
  Aanbieding! € 34.95

  Kopen
  Bekijken
 • Pele shirt grand master logo
  Merk : Pele Kleur : Zwart

  Pele shirt grand master logo

  Grandmaster, dat zegt eigenlijk alles al. Pelé is de grootmeester van het voetbal. Met dit shirt van 100% katoen heeft u de naam van de grootmeester op uw borst. Hierboven is ook de handtekening van Pelé te zien. Op de linker mouw nog een mooi detail in een label met het Pelada logo. Dit shirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren dus voor ieder wat wils!
  Aanbieding! € 24.99

  Kopen
  Bekijken
 • Pele short cargo peacoat
  Merk : Pele Kleur : Blauw

  Pele short cargo peacoat

  Cargo shorts, een must-have voor elke man. Deze shorts komen uit de Pelé Story lijn en zijn gemaakt uit gegarandeerd 100% katoen. De shorts zitten erg comfortabel, mede door de soepele waistband en de stelkoortjes aan de binnenzijde. Verder heeft de short twe achterzakken die afgesloten kunnen worden d.m.v. drukknopjes. De zijzakken zijn voorzien van haaksluitinkjes. De shorts zijn afgewerkt met contrasterende naden en natuurlijk de handtekening...
  Aanbieding! € 59.99

  Kopen
  Bekijken