Categorieën

 • Pele shirt shoot kick
  Merk : Pele Kleur : Zwart

  Pele shirt shoot kick

  Iedereen heeft de techniek van Pelé altijd bewonderd. Nu is deze op een grafische manier weergegeven op dit shirt. Het shirt is afgewerkt met het logo in de nek en de 3 sterren aan de onderzijde. Deze representeren zoals bekend de 3 gewonnen wereldbekers.
  Aanbieding! € 34.99

  Kopen
  Bekijken
 • Pele hoody
  Merk : Pele Kleur : Blauw

  Pele hoody

  Cool en comfortabel! Deze sweater of hoodie is vervaardigd van katoen en polyester heeft door deze combinatie een perfecte pasvorm. De naam van Pelé staat weer duidelijk op de borst. Deze sportieve sweater heeft naast een goede pasvorm ook fijne kangeroo zakken. Een ideale sweater en ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren dus voor ieder wat wils!
  Aanbieding! € 69.99

  Kopen
  Bekijken
 • Pele jacket wind safari
  Merk : Pele Kleur : Grijs

  Pele jacket wind safari

  Een extreem licht windjack die je beschermt tegen weer en wind! Dit jack is vervaardigd van 100% polyester met mesh inner-lining dat voor de wind en waterdichtheid zorgt. Op de borst zien we de 3 sterren die natuurlijk symbool staan voor de wereldbekers van Pelé. Dit sportieve jack heeft naast een goede pasvorm ook verborgen zakken aan de zijkant. Een ideaal windjack en ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren dus voor ieder wat wils!
  Aanbieding! € 79.95

  Kopen
  Bekijken
 • Pele shirt grand master logo
  Merk : Pele Kleur : Zwart

  Pele shirt grand master logo

  Grandmaster, dat zegt eigenlijk alles al. Pelé is de grootmeester van het voetbal. Met dit shirt van 100% katoen heeft u de naam van de grootmeester op uw borst. Hierboven is ook de handtekening van Pelé te zien. Op de linker mouw nog een mooi detail in een label met het Pelada logo. Dit shirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren dus voor ieder wat wils!
  Aanbieding! € 24.99

  Kopen
  Bekijken
 • Pele Logo Tee Grey
  Merk : Pele Kleur : Grijs

  Pele Logo Tee Grey

  De klassieker onder de klassiekers. Een kwalitatief goed T-shirt van 100% katoen met een speciale finish waardoor de print niet zal vervagen. Let ook op het Pelada logo op het label op de linkermouw. Dit shirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren dus voor ieder wat wils!
  Aanbieding! € 19.99

  Kopen
  Bekijken
 • Pele jacket
  Merk : Pele Kleur : Wit

  Pele jacket

  Dit track jacket komt uit de tijd van Pelé zijn voetbalsuccessen. Een klassiek model en vervaardigd van hoogstaand brushed polyester. Een herkenbare hoge kraag maakt dit jack erg fashionable. Het jack is ook mooi afgewerkt met ribstof dat tweezijdig gekleurd is. Op de borst zien we de 3 sterren die natuurlijk symbool staan voor de wereldbekers van Pelé.
  Aanbieding! € 59.99

  Kopen
  Bekijken