Categorieën

 • Stopwatch
  Merk : Rucanor Kleur : Grijs

  Stopwatch

  De stopwatch heeft vele mogelijkheden en een goede manier om onder andere de tijd bij te houden tijdens een training of wedstrijd. Zo heeft de stopwatch een alarm, is het water bestendig, 12/24 uursystemen met geluid per uur, Amerikaanse kalender, kompas, thermometer en bevestigingsclip.

  De stopwatch is inclusief batterij en koord.
  Aanbieding! € 17.99

  Kopen
  Bekijken
 • Pion
  Merk : Rucanor Kleur : Oranje

  Pion

  De 38 cm hoge oranje Pion is een must-have voor tijdens de trainingen. Deze hoge van kunststof gemaakte pion is goed te gebruiken bij het afzetten van gebieden.
  Aanbieding! € 8.50

  Kopen
  Bekijken
 • Bidon Draagkrat
  Merk : Rucanor Kleur : Blauw

  Bidon Draagkrat

  Deze handige draagkrat van Rucanor is geschikt voor 10 bidons. Het is een lichte draagkrat die makkelijk mee te nemen is en de bidons bij elkaar houdt. Je verliest op deze manier nooit meer je bidons.
  Aanbieding! € 20.99

  Kopen
  Bekijken
 • Sportstape - 2,5cm
  Merk : Rucanor Kleur : Wit

  Sportstape - 2,5cm

  De Sportstape is gemaakt van een katoenweefsel met een kleefmassa die ervoor zorgt dat het goed op de huid hecht. Als het materiaal zorgt voor een stabiliserend effect dat dus een goede ondersteuning geeft. De sportstape is gemakkelijk in gebruik en ook makkelijk af te scheuren. De sportstape is 2,5 cm breed en heeft een lengte van 9,14 meter. 

  Aanbieding! € 8.95

  Kopen
  Bekijken
 • Trainingshesje
  Merk : Rucanor Kleur : Geel

  Trainingshesje

  Het gele trainingshesje is een onmisbaarbaar element tijdens trainingen. Om onderscheid in de team te maken is het trainingshesje een heel goed hulpmiddel om dat voor elkaar te krijgen. Het Mesh knitted trainingshesje is gemaakt van 100% polyester. Het is dus de ideale felkleurige lichtgewicht hesje.
  Aanbieding! € 5.99

  Kopen
  Bekijken
 • Enkelbandage open hiel- Argos II
  Merk : Rucanor Kleur : Wit

  Enkelbandage open hiel- Argos II

  Deze Enkelbandage met open hiel is een elastische band voor extra ondersteuning. Met een 4 way stretch band zit het stevig om de enkel heen voor de optimale steun. De open hiel zorgt voor de extra comfort bij het dragen van de bandage.

  Aanbieding! € 3.25

  Kopen
  Bekijken