Categorieën

 • SKLZ Reactie Riemen
  Merk : SKLZ Kleur : Zwart

  SKLZ Reactie Riemen

  Train met de SKLZ Reaction belt je reactievermogen en zorg ervoor dat je tegenstander niet los komt. De SKLZ reactieriemen zorgen ervoor dat je in opperste concentratie en houding moet verdedigen. De riemen zijn verstelbaar en 360 graden bewegingsvrijheid, 3 verschillende lengtes en wordt geleverd met een handige draagtas.
  Aanbieding! € 31.99

  Kopen
  Bekijken
 • SKLZ Shoe Weights
  Merk : SKLZ Kleur : Zwart

  SKLZ Shoe Weights

  De SKLZ schoengewichten kunnen tot 0,75 kg per schoen aan extra gewicht meegeven. De schoengewichten zijn makkelijk om je schoenen te bevestigen en heeft 3 vakken waar gewichten van 0,25 per stuk aan gekoppeld kunnen worden. Als je de linker- en rechterschoen alle gewichten plaatst heb je dus 1,5 kg extra ballast. Deze gewichten zijn ideaal voor krachtige korte afstandstrainingen en hersteltrainingen na bijvoorbeeld een blessure. Bekijk de video ...
  Aanbieding! € 39.99

  Kopen
  Bekijken
 • SKLZ Lateral Resistor Pro Enkelband
  Merk : SKLZ Kleur : Zwart

  SKLZ Lateral Resistor Pro Enkelband

  Train onder andere je startsnelheid met de SKLZ lateral resistor pro! Met de SKLZ resistor pro werk je aan je liezen, bovenbenen en dijbenen. Deze spiergroepen zorgen vaak voor pijntjes bij voetballers en daarom is het erg belangrijk deze spiergroepen te trainen. De enkelriemen dragen comfortabel en zijn verstelbaar, de weerstand is ook te verstellen.
  Aanbieding! € 44.99

  Kopen
  Bekijken
 • SKLZ Agility Pionnenset
  Merk : SKLZ Kleur : Zwart

  SKLZ Agility Pionnenset

  Bestel nu de SKLZ Agility Pionnenset bij Voetbalshop! De pionnenset bestaat uit 20 stuks in 4 kleuren. Met deze SKLZ trainingshoedjes kun je een eindeloze variƫteit aan trainingsoefeningen uitvoeren. Bij de pionnenset wordt een draagrek geleverd dat makkelijk op te bergen is.
  Aanbieding! € 24.99

  Kopen
  Bekijken
 • SKLZ Gewicht Vest
  Merk : SKLZ Kleur : Grijs

  SKLZ Gewicht Vest

  Werk je trainingen af met een hogere weerstand met het SKLZ gewichtsvest. Het SKLS vest kan tot 4,5 kg extra gewicht dragen, bij het SKLZ gewichtvest worden 20 gewichten van 225 gram per stuk geleverd. De riem is verstelbaar en sluit goed om het lichaam. Het vest is gemaakt van verstevigd nylon en de mesh voering zorgt voor een luchtige pasvorm.
  Aanbieding! € 89.99

  Kopen
  Bekijken
 • SKLZ Trainingsparachute Pro
  Merk : SKLZ Kleur : Grijs

  SKLZ Trainingsparachute Pro

  De SKLZ Trainingsparachute Pro zorgt voor tegengas bij acceleraties. De weerstand die de parachute biedt zorgt ervoor dat je werkt aan het verbeteren van je snelheid en conditie. De parachute heeft een verstelbare band, dit draagt bij aan een betere pasvorm en een comfortabele fit. Bekijk de video voor een goede impressie van de SKLZ trainingsparachute Pro.

 • 12 - 24 kg weerstand
 • Comfortabele bevestiging
Aanbieding! € 67.99

Kopen
Bekijken