Categorieën

 • SKLZ Weighted Speed Rope
  Merk : SKLZ Kleur : Zwart

  SKLZ Weighted Speed Rope

  Bestel nu het SKLZ Weighted Speed Rope bij Voetbalshop. Het verzwaarde springtouw van SKLZ tilt jouw cardio training naar een hoger plan. Het touw en de handels zijn iets verzwaard, de effecten van verzwaard trainen zorgen sneller voor vooruitgang. Het verbetert de conditie, de coördinatie, het voetenwerk en snelheid.
  Aanbieding! € 17.99

  Kopen
  Bekijken
 • SKLZ Horden
  Merk : SKLZ Kleur : Geel

  SKLZ Horden

  Met de SKLZ horden kun je diverse trainingsoefeningen uitvoeren. De horen helpen je bij het trainen van je sprongkracht, behendigheid en voetenwerk. De horden zijn perfect bij het gebruiken van conditie- en hersteltrainingen.De horden zijn in hoogte verstelbaar (20,24 cm of 30,36 cm) wat handig is bij verschillende soorten trainingen. De 5 horden zijn gemaakt van stevig PVC en worden geleverd met een handige draagtas. Bekijk de SKLZ trainingsvide...
  Aanbieding! € 64.99

  Kopen
  Bekijken
 • SKLZ Pro Bands Trainingselastiek
  Merk : SKLZ Kleur : Geel

  SKLZ Pro Bands Trainingselastiek

  Met de SKLZ Pro Bands Trainingselastiek train je de flexibiliteit en spierkracht van het lichaam. Warm de spieren en gewrichten op met deze veelzijdige trainingselastieken. Ideaal voor het trainen van de spiergroepen in het boven- en onderlichaam. De banden zijn verkrijgbaar in verschillende weerstand niveaus. Bekijk de video voor verdere uitleg.

 • Train alle spiergroepen
 • Gebruik de weerstand om je acceleratie te verbeteren
Aanbieding! € 14.99

Kopen
Bekijken
 • SKLZ Trainingsparachute Pro
  Merk : SKLZ Kleur : Grijs

  SKLZ Trainingsparachute Pro

  De SKLZ Trainingsparachute Pro zorgt voor tegengas bij acceleraties. De weerstand die de parachute biedt zorgt ervoor dat je werkt aan het verbeteren van je snelheid en conditie. De parachute heeft een verstelbare band, dit draagt bij aan een betere pasvorm en een comfortabele fit. Bekijk de video voor een goede impressie van de SKLZ trainingsparachute Pro.

 • 12 - 24 kg weerstand
 • Comfortabele bevestiging
 • Aanbieding! € 67.99

  Kopen
  Bekijken
 • SKLZ Reactie Riemen
  Merk : SKLZ Kleur : Zwart

  SKLZ Reactie Riemen

  Train met de SKLZ Reaction belt je reactievermogen en zorg ervoor dat je tegenstander niet los komt. De SKLZ reactieriemen zorgen ervoor dat je in opperste concentratie en houding moet verdedigen. De riemen zijn verstelbaar en 360 graden bewegingsvrijheid, 3 verschillende lengtes en wordt geleverd met een handige draagtas.
  Aanbieding! € 31.99

  Kopen
  Bekijken
 • SKLZ Trainingsladder
  Merk : SKLZ Kleur : Geel

  SKLZ Trainingsladder

  De SKLZ elevation trainingsladder combineert de eigenschappen van een normale ladder en horden in één product. De trainingsladder kan vlak gebruikt worden en de ladder kan in één handomdraai omhoog gezet worden. Het voordeel hiervan is dat je verschillende oefenvormen kunt hanteren tijdens loopvorm-trainingen. Verbeter verschillende vaardigheden zoals wendbaarheid en acceleratie of gebruik de ladder voor hersteltrainingen. De SKLZ trainingsla...
  Aanbieding! € 44.99

  Kopen
  Bekijken